mackaaaaa

Sitter och käkar macka just nu så hela världen vet :) Statestiken var väl okej idag ändå om jag inte har bloggat. Men jag har haft en liten upptagen vecka. Jag kan skriva lite om veckan här:

Ons (idag): Plugga!

Tors: Va med natte kanske , kanske ner till stan det är tomtenatta. Plugga spanska

Fre: Syster födelsedag. Va med natte sen hem och sen åker jag till kära bror. Där är jag hela kvällen tills malin o hennes kompisar går. Då går vi tillbaka hit.

Lör: Mammas födelsedag , gratta henne lite grann.


Sön: Ut och äta!

Glögg!


Ska nog gå ner och göra lite glögg nu. Måste plugga inför So-provet vi har imorgon. Och helt ärligt fattar jag inte mycket.. Så jag kanske borde börja plugga. Sen har jag också laddat ner lite filmer som jag kanske se på ikväll. Känner mig jätte trött ikväll så det blir nog att kolla film o sen lägga sig tidigt. Puss


musiiiik


Stan

Somsagt , jag var på stan. Där köpte jag lite grejer :) Vill inte skriva ut här , kaaaaaanske någon i min familj läser. Man vet aldrig och det är tråkkigt om dom läser det.. Iallafall så shoppade jag några grejer. Jag kom hem och sedan pluggade lite och sen åt. Sen har jag suttit vid datorn och pluggat lite till. Dock låter det som om jag har pluggat massor men det har jag inte... hehehe. Ska snart kolla på desperate houswives. Men jaja vi syns sen , puss!


kass bild.. och igga mitt stökiga rum :)

btw , jag tycker hm påsarna är sjukt snygga nu! Eller vad tycker ni?

GRATIS HEADEEER

Vet ni någon som gör gratis headers? Jag har försökt kontakta 2 st personer men dom svarar inte. Jag vill helst ha min header rätt så snart. Så om någon av er gör gratis headers är det bara att skriva en kommentar eller adda mig på facebook : Sofia nilsson eller så är det bara o skicka mail : [email protected]


älskar bilden haha. Älskar er tjejeer! ♥

Tjenaree

Hejsan :)

Just nu sitter jag och jojjo och amanda i datasalen. Vi sitter och nördar lite , vi hade inget och göra , vi har håltimme. Jag tror jag ska på stan efter skolan om jag hinner. Behöver göra lite saker ;)

Men jag har inget mer och skriva. Men bara så ni vet att jag kanske inte uppdaterar förrän lite senare ikväll. Hoppas min header kommer snart också. Känns så fult utan någon alls.

(ledsen för ett bildlöst inlägg)


5 snabba tips till ett snyggare hår!

 

Använd skydd!
-All värmestyling sliter på håret, använd därför alltid värmeskydd.

Använd mjuka gummisnoddar
-Vi tjejer sätter upp håret titt som tätt. Den där lilla metallbiten på snoddarna
kan slita riktigt mycket på håret, inskaffa därför snoddar utan dem. Jag handlar
mina på Glitter, de har ett stort utbud av mjuka gummisnoddar.


Tvätta inte håret för ofta

-Att tvätta håret är något av det mest slitsamma vi utsätter håret för
eftersom schampo öppnar fjällskiktet på hårstrået. Var tredje dag är att föredra,
men man får givetvis testa sig fram.


Skölj håret med kallt vatten

-Avsluta hårtvätten med att skölja håret i så kallt vatten som möjligt. Det sluter
fjällskiktet (minskar sedan slitage), och gör håret glansigare


Byt ditt balsam mot inpackning

-Har du slitet hår kan du byta ditt balsam mot inpackning. Vill du vara extra
noggrann använd bådera. En inpackning går in på djpet i hårstrået medans
balsam vårdar som en hinna runt hårstrået. Därför är det bra att avsluta
med balsam efter inpackning. Annars bör du använda hårinpackning
en gång i veckan ca. Ha helst inpackningen i enbart längderna

 

 



Hemkunskap..

Hej på er!

Ledsen att jag bloggar så sent , men jag gick till skolan till fyra idag. Och nu har jag tänkt plugga lite. Vi har hemkunskapsprov imorgon. Men jag kommer fortfarande uppdatera lite , men puss så länge!


NY DESIGN!

Vad tycker ni..? Själv är jag skit nöjd! Det kommer en header snart , så ni får klara er utan en liten stund.
Men kom igen nu , vad tycker ni? KOMMENTERA!


Dunkar musiiik!

Sitter just nu och dunkar massa musik. Älskar det! Har städat rummet lite också , skit mysigt! Har också städat huset lite grann nu i helgen , eftersom mamma och min syster fyller år nästa vecka och vi kommer få gäster.

Idag har jag varit och shoppat. Vi åkte på Julmarknad och sen lite till maxi. Det enda jag har köpt är en ny adventsljusstake och en tvål som luktar godis! Hehe. Vi ska snart äta , men efter det ska jag forsätta städa och sen tjocka mig med massa godis! Vad ska ni göra ikväll sötisar? Förresten , VÄLKOMMEN NYA BESÖKARE! :)

btw berätta jag om att jag trodde det var måndag idag? Jag vaknade upp i typ 2 sek o kolla på klockan , klockan stod halv 10. Jag trodde det var måndag (för jag hade drömt om skolan) så jag springer in och skriker till mamma att jag är sen och hon måste vakna. Sen märker jag att det är söndag och blev så sjukt glad för det inte var mån. Jag kramade mamma o bah : jag älskar dig mamma! YES DE ÄR INTE MÅNDAG! hehehhe

långt inlägg... sorry



oj så bra bild det där blev! haha.

HAHAHHAHA


Första advent!

Godmorgon sötisar! ;)

Glad första advent , kan man säga så? Jaja , idag är det första advent och vi ska nog sätta upp våra ljusstakar. Vi har inte gjort det än , Men typ alla mina grannar har gjort det. Bäst att vi skyndar oss! :)

Idag har jag inte planerat något , jag tror jag nog bara ska hänga med familjen. Känner att de var längesen jag gjorde det en hel helg och ja jag ska vara lite social idag. Så vad ska ni göra? Har ni satt upp ljusstackar än?


Är med och tävlar..

i hennes tävling. Hon lottar ut 2 vinnare som kommer få en bloggdesign.

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ KOMMA TILL HENNES TÄVLING


Lär känna mig!


»Jag tror på andar. eller ja spöken också. Jag tror faktiskt dom finns. Men jag är skit rädd för om det verkligen
är sant haha..

»Jag blir hungrig lätt. Jag kan vara skitmätt i just den stunden men bara efter några timmar kan jag vara hungrig igen heheh. Fast det kanske är lite bra ibland..? Skolsköterskan tycker jag ska äta mer ;p

»Jag tycker långa killar är skit snyggt! Älskar när killar är långa. Dels för jag är lång men också för att de är snyggt på killar :)


cpe bild tagen nyss..


Center kokos!

Hej på er!

Idag har jag varit på stan o kollat runt lite. Sedan åkte jag , mamma och malin på julmarknaden här precis där jag bor. Där gick vi runt ett litet tag men det var skit kallt. Vi bestämmde att köpa lite godis så vi köpte massa godis på chokladboden. Så just nu sitter jag och käkar en kexchoklad haha :)

Förresten har CENTER fått en ny smak , KOKOS! vi köpte den för jag typ ääääääääääääääääääääääälskar verkligen kokos. Det bästa smaken som finns! Har någon av er smakat den? Tycker ni den är god? Själv tycker jag den är asgod!




Maybe you should eat makeup, so you can be pretty inside to?


Ännu mer plugg!

Ledsen sötisar för jag inte har bloggat. Men vi har sv-prov imorgon och jag vetinte vad som har hänt men helt plötsligt är klockan åtta och jag måste plugga ännu mer till provet! Funderar på om jag ska ta en bloggpause.

Men jag vetinte riktigt!


Högst upp på önskelistan!

Det får nog bli en Iphone 4s eller bara 4an ;)


HEJHEJ

Hej på er!

Längesen jag skrev om min dag. Men jag har ju inte gjort så intressanta saker haha. Direkt när jag kom hem från skolan satte jag mig vid datorn , sen lite senare började jag plugga och nu har jag precis käkat lite mat och ska snart plugga lite svenska. Tråkigt och skriva om skolan så vi byter samtalsämne!

Vad gör ni? :) (jag vet att ingen kommer svara haha men endååå)
Tänkte bara säga att jag ska försöka och blogga i helgen men det kanske inte kommer bli så mycket update. Jag ska städa hela huset , slinga håret osv. Får ser hur mycket det blir. Men ni kanske klarar er? (:


en bild från förra sommaren. Ljust hår och as brun! Vill ha de nuuuuuuu
ursäkta min min , jag var tvungen o täcka men jag är lite crazy och gör cpe miner..

Elise hood

http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#category_100079

Här är en länk till alla dom här Elise hoodarna haha. Dom två jag vill ha mest är nog dessa:

-

just nu

just nu:


Hissar!



Onsdagar! Då har halva skolveckan gått och man är ännu nämre helgen!Sedan är onsdagar jätte chill i skolan för oss. Sovmorgon och sluta tidigt!


Skön vinterjacka! Älskar när det är kallt ute och man har en varm mysig jacka!

Musiik

Bara för att jag är stark nog att visa mina känslor på utsidan betyder inte det att
jag är lika stark på insidan. Det gör ondare än vad ni alla tror.





Eget läppbalsam

Vill du ha ett eget läppbalsam?

Du behöver:

•Vaseline
•Läppsyl
•Ögonskugga eller läppstift.
•Burk

Det är dom sakerna jag gillar och ha i. Men det finns dom som vill ha med smak och sånt. Bara kolla runt på klipp på youtube. Men som sagt så var så här jag gillar och ha det!

Man tar så mycket Vaseline som man vill ha. Sedan tar man en kniv och skär av en liten bit av läppsylet. Typ en halv centimeter eller nåt. Sedan väljer du en fin färg du vill ha på läpparna! Jag brukar oftast gilla rosa , haha så jag skulle välja en rosa. Sedan lägger du allt detta på en sked eller en stor "slev" om det nu heter så. Ni vet en sånhär man tar soppa med.
Sedan smälter du detta ovanför ett ljus. Sedan blir det som vatten , fast färg i. Kan man säga så? i alla fall så sedan häller du det i en liten burk! Låt stå i kylen i ungefär 15-60 min. Beror på hur hårt man vill det ska bli osv.

Här är en video hur man kan göra.
Dock gör hon över en spis. Som jag nog inte skulle vilja göra.



Take a minute


Ledsen för uppdateringen.

Jätte ledsen att min uppdatering har sugit! Men jag har inte haft någon blogglust och jag vet inte vad jag skulle skriva om heller. Sedan har jag typ varit nere några dagar. Inget speciellt har hänt. Bara några små saker , tur att man har sin älskade mamma som alltid finns och prata med! Jag älskar dig mamma! ♥


arkiv bild.

Få dröm hår!

Gå till din frisör

En bra klippning gör underverk för ditt hår. Kom ihåg att toppa ditt hår så ofta som det behövs (ca var 6-8 vecka brukar vara lagom om du har ett långt hår) för att motverka trasigt hår och kluvna toppar. Det är många som tror att håret blir längre om man låter bli att toppa, men så är det inte utan tvärtom. Toppar du inte ditt hår så äter det upp sig självt och det blir absolut inte längre.

Använd ett bra schampoo och balsam

Ta hjälp av din frisör att välja ut produkter som passar just dig. Känner du att du har ett riktigt skadat hår som behöver ordentligt med omtanke brukar jag rekommendera Caritas schampoo och balsam ur Radiance serien - de gör underverk för ditt hår. Försök även att inte tvätta håret varje dag, det brukar räcka med varannan eller var tredje dag.

Inpackning!

Glöm för all del i världen inte bort att använda inpackning minst en gång i veckan. Detta gör du för att reparera ditt hår på djupet och samtidigt ge det en riktig fuktbooster. Låt gärna inpackningen verka en stund, ibland kan du till och med sova med den. Caritas Radiance balsamfungerar även som inpackning, hur bra som helst.

Använd silkesdroppar

Silket har en otrolig förmåga att kapsla in fukt i håret, samtidigt som det reparerar håligheter och ger ditt hår en fantastisk lyster och glans.

Var sparsam med värme

Använd så lite värme som möjligt på ditt hår, och låt det vila helt och hållet ibland från plattänger och fönar. När du däremot använder dig utav dessa så kom ihåg att alltid använda ett värmeskydd tillsammans med det. CHI Shining Infusion från Farouk innehåller även det silke och gör ditt hår blankt och lent.

 



Godmorgon!

Godmorgon sötisar! Allt bra?

Idag skulle jag gått på stan men sen blev det inte så. Så nu tror jag att jag ska åka ikano med mamma och syster. När jag kommer hem kommer jag blogga massor! Jag tror vi ska åka nu så jag måste sluta blogga. Men puss!


hemma hos becka !

hejsan!
ledsen att jag inte har bloggat men det har varit mycket läxor och prov.  men nu när det är helg ska jag blogga massor!
orkar inte skriva så mycket men jag kan säga att vi har käkat pizza och sitter just nu och äter massa chips , dricker cola och kollar idol. jag har också kollat vampire diaries. skit bra!!

Gud så söta!

Det här är en video på en "makeup artist" sminkar sina småsyskon!
Dom är så sjukt sötaa!! ♥

Kolla 02:34 hahah!


pancakes!

eftersom mamma inte är hemma ska jag och malin och göra pannkakor!
jag älskar pannakakor men typ äter det aldrig. För jag orkar inte göra dom , jag kan inte. hehe
Asså när jag äter pannkakor , då äter jag bara med smör o socker.. Alla äter alltid med choklad och sånt!
Hur gör ni? :)

onödigt inlägg..? neeeeejjeeee...




Justin Bieber

Vad tycker ni om Justin biebers nya album?

Själv är det en STOR HISS!!




SUPER UPDATE I HELGEN!

Jag vet att jag är lite seg på det här. Men den här veckan har det varit mycket läxor och prov. Har spanska prov till imorgon som jag måste plugga på. Men jag tänkte kanske lägga in några inlägg först för att statestiken gick lite uppåt idag :)

Vad har ni gjort idag? Själv har jga inte gjort något alls. Pluggat bara. Det känns som om det är den enda jag pratar om nuföritden. BLÄÄÄ på det. Men iallfall så ska det blir super uppdatering i helgen!


Länkbyte!

Har länkbyte med denna tjej. Skit söt blogg!

(klicka på bilden)


2 cool 4 school

hejsan!

Snart ska jag dra till skolan. Vi börjar inte förrän om en timme ungefär... Lite jobbigt att jag var så morgonpigg idag.
Men jaja. Jag ska iallafall ner och äta frukost o sen möta becka. Jojjo är sjuk idag :( Sen åker vi till skolan!
Onsdag är lätt den skönaste dagen. Man har världens längsta raster och slutar tidigt! Nu ska jag gå , puss!


Godnatt!

Nu är jag skit trött.. Måste verkligen sova. godnatt!


Älskar bilden!


Källa: Weheartit.com

Jag älskar den här bilden.. Den är bara för söt! Man vill bara gå fram o pussa på hunden! haha


Dagen

Kom på att det var jätte längesen jag skrev om min dag. Så jag tänkte göra det idag. Inte för att jag har gjort så mycket.. Men endå? :)

Jag kom hem , sa hejdå till mamma. Pluggade. Sedan skulle jag kolla på desperate housewives med kära systern.
Sen nu sitter hag här! Fattar inte hur klockan redan kan ha blivit 11 och att DH sluta för 1 timme sen..?
Men jag kanske fastna framför tven eller nåt haha.

Imorgon är det sovmorgon! Om jag har någon tid över hoppas jag att jag lägger in ett inlägg precis innan jag går Puss


Länkbyte!

Skit söt tjej. Skit söt blogg! Skit fina designer gör hon också. Kolla in hennes blogg!

(Klicka på bilden så kommer du till hennes blogg.)

Plugg..

Idag är jag och min syster ensamma. Mamma åkte vid 4 till england och kommer inte hem förrän på torsdag. Hoppas vi lyckas göra någon mat iallafall.. haha. Men jag måste verkligen plugga nu.


en bild ifrån sommaren 2010. Saknar!

SHOPPAA

Jag måste verkligen shoppa alltså. Jag har INGET och ha på mig. T.ex idag slösa jag typ mer än 30 min för jag visste inte vad jag skulle ha på mig. Så det blev väldigt fula kläder. Hatar verkligen att stressa. Så jag brukar lägga fram dagen innan. Men asså jag måste verkligen shoppa i helgen! Lite jobbigt nu när det är jul.
Då man ska ha råd med alla julklappar och sånt man ska köpa.




Update..



Förlåt för det sötnosar! Jag ska försöka blogga mera. Men just denna vecka har vi 3 prov och några svåra läxor. Enligt mig hehe. Men skola går först som sagt. Men jag ska försöka! Idag har jag då typ inte gjort så mycket. Suttit lite vid datorn och pluggat. Tänt lite doftljus så det luktar gott inne i mitt rum! ;)

Imorgon är det en jobbig idag tycker jag.. Eller vi har iallafall EN håltimme. Men vi har typ jobbiga lektioner som typ engelska , matte och idrott. Men nog prat om skolan. Ska försöka göra ett till inlägg ikväll , Låter det bra? Kram!


random bild.. haha men jag älskar den vet inte riktigt varför..

Film

Jag hålller på att ladda ner en film som jag snart ska kolla på. Det måste bara laddas ner först. Medans jag väntar tror jag att jag ska duscha eller plugga. Jagmissade ju mattprovet för att jag var sjuk , så jag ska göra det imorgon. Och jag hoppas att jag kommer fatta något. Tror inte det blir mer inlägg idag. Bara kanske :)


Farsdag.

Grattis på farsdag pappa!♥

Jag älskar dig. Längtar till jag får träffa dig igen , jag saknar dig!

Ansiktsmask


Vill du ha en ansikts mask men har ingen hemma? Gör en egen!

Du behöver:

» 1/2 advokado
» 1 tsk citronjuice
» 1 äggula.


Mosa advokadon så gott du kan, du vill inte ha stora klumpar i ansiktet. Smörj in blandningen i ansiktet och sitt med det i ca 15 minuter innan du sköljer av med ljummet vatten. Vips så har du en egen ansiktsmask! :)


Godmorgon!



Jag har precis ätit frukost och ska snart kolla på desperate housewifes. Jag missade förra avsnittet så jag tänkte kolla på det nu. Om ni också vill se det så är det 14:40 på kanal 5.


Vad ska ni göra idag? själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Jag ska nog duscha och kanske va med någon kompis.  Om inte det så tror jag att jag nog bara chillar
här hemma. Sätter på en film eller nåt. Men nu ska jag gå till tven. Gud vad konstigt det där lät. Gå till tv:en! Sådärja

Exakt sådär är det för mig..


Ikano


Me right now..

Jag stack ju till ikano. Där gick jag och min syster runt och kolla i alla affärer. Måste åka till stan imorgon och shoppa massa! Jag hade inga pengar med mig eftersom jag inte trodde vi skulle hinna köpa massa saker. Men sen drog vi till maxi för där var det gratis tårta. När jag och malin hörde det sprang vi nästan dit haha. Men dom var SKIT stora verkligen. Typ lika stor som min högtalare.. Men iallfall så jag åt en och sen dela vi på den 2:a :)

Nu ska jag nog äta snart tror jag. Jag är faktiskt inte så hungrig , jag år så mycket tårta.
Jag kom på precis vad jag kan göra!!!! :D Jag kan skriva min Önskelista :)

jaghatarrubriker!

Hej , det blir ingen stan för mig idag , Natte kunde inte gå med mig.
JAG HOPPAS DU MÅR BRA NATTE! LOGGA IN SEN PÅ FACEBOOK ELLER NÅT JAG MST SNACKA MED DIG! Men iallafall.. jag ska åka till ikano nu med familjen. Tror inte jag shoppar något. Mamma ville typ bara handla mat. Men jag följer med endå för jag har inget annat och göra.




stan!

ska till stan nu. JAg är as stressad så aa.... hejdååå

Godmorgon!


Allt bra? Själv är det toppen! Mår mycket bättre idag. Just nu är jag skit hungrig så jag tror jag ska gå ner och käka lite frukost. Sen fixar jag mig och sen ska jag åkta till stan! Puss på er.


Godnatt!

Jag är så sjukt trött så jag skulle kunna somna när som helst. Bloggar mer imorgon!


don't play with a girl who can play it better

Hitta killen som kallar dig vacker istället för het, som ringer tillbaka om du lägger på luren, killen som håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover. Vänta på killen som kysser dig i pannan, killen som vill visa dig för hela världen även om du har luffiga kläder på dig. Killen som håller dig i handen framför hans vänner, han som alltid påminner dig om hur mycket han bryr sig och hur lycklig han är för att han har dig.


Kung är han!

Jag älskar justin bieber ♥ Så jävla het han är!!

---


Just nu



Ursäkta hur jag ser ut.. Sliten. Ont i huvet. Trött.

Jag mådde bättre lite senare på dagen. Bara huvudvärken kvar. Men jag tänkte - Äh skit samma! Så jag drog ju ut med felix och rasmus. Sen träffade vi några andra också. Till slut drog jag hem o nu har jag chillat me choklad o cola som sagt..

Sjukt trött, blev väckt av massa sms idag haha. Jag som tänkte ha sovmorgon. Så efter det kunde jag inte somna. Så jag vakna runt kvart i 8. Lite konstigt att jag är såhär trött när klockan inte ens är 12..

10 snabba tips!

FÖR ANSIKTET:

» Låt huden andas genom att spara in på sminket i sommar. Med lite sol på näsan kommer du se dunderfräsch och snyggt avslappnad ut utan make up.

» När du väl sminkar dig är den en regel att allt smink ska bort från ansiktet innan läggdags. Tvätta ansiktet med ljummet vatten och ta hjälp av sminkremover.

» Var noga med solskyddsfaktorn under när solen tittar fram så minimerar du risken för torr och rynkig hy framöver. (Smörj in dekolletaget också när du ändå är igång!)

» Du känner säkert till att huden mår bra av fuktkräm efter ansiktstvätten - men glöm inte bort att återfukta huden under dagen också. Ha en liten tub ansiktskräm i handväskan och smörj in torra/utsatta partier under dagen. En ansiktsspray funkar bra för dig med fet hud!

» ta bort döda hudceller, talg och smuts som fastnat med en mjuk ansiktsscrubb en gång i veckan.

» Sommaren är till för ledighet och njutning, men är du ute efter en hälsosam livsstil och strålande hud bör du ta det lugnt med cigaretter och alkohol på sommarfesterna. Se också till att vila ordentligt på semestern och sätt värde i 8 timmars nattsömn under sommarvardagen.


FÖR KROPPEN:

» Nej, du kommer inte undan solskyddsfaktorn. Det finns inget alternativ!

» Solbrännan behöver ju faktiskt inte komma efter en hel dags press på stranden. Fuska med brun-utan-sol så sparar du tid samtidigt som du gör din kropp en stor tjänst.

» Sol och salta bad har en uttorkande effekt på huden, så var noga med att skämma bort kroppen med härliga body lotions efter en dag på stranden.

» Få igång blodcirkulationen under huden med en uppfriskande kroppscrubb. Receptet hittar du längst ner i den här artikeln visar hur du blandar en egen kroppscrubb hemma!




Filmtips?

Kom precis hem efter att ha varit ute ett litet tag. Jag gick hem för jag frös och så. Nu har jag käkat lite choklad och druckit cola , funderar på om jag ska sätta på en film. Men vet ingen bra. Kan ni några? :)


118-800

HAHAHA. Jag skickade ett sms till 118-800 då jag frågade "Vem är min bästavän?"

Deras svar:

Hej! Din bästa vän heter Boris, en skön kille på 30 år som älskar sin tågsamling. Boris föredrar att vara ensam och bygga med sina tåg! Men ibland så stöter ni ihop på de årliga "Tåg festerna" Som de så fint kallas. Boris är en riktigt höjdare på att lira säckpipa och till din stora förvåning kommer han inom nårga år börja lira med dr. Bombay

MVH 118-800

Det är deras beskrivining om min bästavän....


The day

Idag så har jag bara kollat på tv och datorn. Jag har faktiskt sett 4 avsnitt på Modelljakten och ska börjar på de 5:te. Dom är jätte bra , så jag rekommenderar det verkligen :)




Sen nu håller jag på att städa marsvinsburen.
Förresten så rymde dom haha. Jag var ute och tog ut sågspånen och sen jag kommer in är marsvinen borta (vi brukar ha dom som i en hagen med kartonger runt.) och jag börjar skrika på malin. Sen hittar vi dom i köket under en möbel haha :)


Coolt

just nu är det den 11/11 2011 11:11. Coolt va? Har ni förresten tänk på att de kommer dröja 1000 år innan det blir den 11/11 3011 11:11. Skit coolt och tänka så!


Snygg tröja!

-
(Jag vet inte varför bilden blev så liten..)

Jag bara älskar den här tröjan! Tycker den är as söt.

Sjukling!

Ledsen sötisar för världens sämsta uppdatering! Men jag har varit sjuk. Och jag ville inte blogga för jag hade ingen blogglust och sånt där. Speciellt inte när jag är sjuk.

Då vill jag bara typ sova eller kolla tv. Jag orkar inte sätta mig vid datorn och blogga liksom. Men jag ska försöka blogga mera , låter det bra? :)


Ska förresten lägga mig nu , är skit trött.. Godnatt!


Godnatt

Jag skulle ju skriva mer inlägg idag sa jag ju, eller gjorde jag det? Jag tänkte det i alla fall. Men jag mådde skit dåligt och jag råkade somna Heheh så dom inläggen blir imorgon istället!:) puss och godnatt. Jag ska sova nu:)

Huvudvärk

Hejsan sötisar!

Ledsen att jag inte har bloggat så mycket. Statestiken har gått neråt :/ Men det ska vi ändra på!
Idag var jag med becka och jojjo. Vi hade en och en halv timmes håltimme så vi åkte hem till becka och käka bullar haha :) Annars har dagen varit rätt slapp , jag har bara haft jätte mycket huvudvärk :( Det Håller på att gå över nu när jag har ätit och så , men jag har forfarande lite ont i huvet.


sorry

Ledsen att jag inte har gjort något inlägg idag , men det kommer! :)

Idag var jag med karro. Längesen jag var med henne , jag har saknat henne! ♥ Men vi gjorde inte så mycket , gick ut och snackat och sånt. Sen gick vi hem till mig , och här snackade vi om iPhones haha. Sen gick hon hem och åt och nu har jag varit hemma och slappat ett tag. Har varit så sjukt trött idag! :/


underbar bild på mig o becka! boobbooooo :*

Herregud..

Tjena! Heheh jag kan fortfarande inte somna så jag tänkte blogga lite. Idag har jag inte gjort något alls jag har bara ätit godis och suttit vid datorn. Haha inte så roligt och vet men endå:) tur att natte är vaken så jag kan messa med henne lite. Nu ska jag messa med henne, puss!

Kan inte sova!

Hejsan sötisar! Jag ligger i min säng och försöker sova, men det går inte så bra. Jag kan verkligen inte somna. Det verkar som om jag får vara uppe ett tag till.. Men undra vad jag ska göra? Min tv har ju gått sönder, datorn orkar jag inte starta och annars måste jag gå ner på nedrevåningen för att kolla tv. Gud vilka i-landsproblem jag har haha :) Men nu ska jag väl försöka sova igen :(, godnatt

Gårdagen

Tänkte berätta vad jag , madde och natte gjorde igår!

Jag mötte upp dom och vi gick runt och sedan gick vi till kyrkogården. Det var ju sån där dag då man tänder massa ljus och ber för dom döda. Jätte mysigt med så mycket ljus. Bara lite mycket folk.

Men lite senare drog vi till stan.
Där gick vi in på Donken och chillade. Sen så gick vi ut för de var några som hade krockat och det kom typ jätte mycket polisbilar och sånt endå om ingen hade skadat sig. Lite överdrivet.

Sen gick jag hem och åt och sen kom dom hit och vi satt vid datorn hela kvällen. Natte gick hem men madde stanna för hon skulle sova här :)Vi dampade och sånt , gud vad långt inlägg. Nu måste jag sluta skriva haha , puss!


Ännu en till gammal bild , jag älskade mitt hår då. Jätte blondt och snyggt!
Dock var det lite grönt där , jag hade badat så mycket i klorvatten!

Toppen statestik!

Hej där! Vad gör ni? :) Själv sitter jag och dricker cola och funderar på om jag ska hämta lite chips. Man måste ju njuta sista dagen av höstlovet , right? Imorgon blir det skola.. :( Vi har sovmorgon till 9 men vi slutar runt 4 vilket är bajskorv säger jag bara. Ville bara säga Välkommen till ännu mer bloggläsare! :)



next ; Badet!


(det kanske ser ut som jag har snott skylten , men de är min förra blogg!)

Jag önskar..

»Att jag hade en iPhone! Min mobil jag har just nu suger och jag vill verkligen ha en iPhone!

»Att jag hade en bästavän! Typ en bästavän som man gjorde ALLT med och den vistse ALLT om dig och man var nästan varje dag! Man hade ju en sån när man var liten men det har inte jag längre.. :)

»Att jag var mycket kortare! Gud vad jag skulle älska livet asså! Jag HATAR och vara lång :(




Gammal bild på mig!

Här får ni en gammal bild på mig!


Länkbyte

Kolla in den här söta tjejens blogg! Jätte fin design också :)

(klicka på bilden för att komma till bloggen!)

Vill du ha ett länkbyte med mig? Kommentera!

Kvällens planer!



Bada , tvätta håret osv

Lägga fram kläder till imorgon

Läsa egenom några blad på kemin! (i boken)

Chilllaaaaaaaa




Bloggtorka..!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om , har ni några förslag..? Jag vill inte tappa alla läsare och ha världens tråkigaste blogg , så kommentera nu om vad jag ska blogga om!!

sen sist vi sov över!

Godnatt

Nu ska jag och madde snart gå och lägga oss tror jag , godnatt!


HAHAHAHAH

Fias och maddes kvälls humor! En kille skrev till mig (fia)
Jag är inte elak. Utan jag känner inte han och han sa att han var kär i mig (????????????)


Han: Jag pratar med en av de sötaste tjejerna i sverige!

Jag: Jag är i bulgarien..

Han: En av dom sötaste tjejerna som bror i sverige då!

Jag: Jag har flyttat till norska gränsen

Han: En av dom sötaste tjejerna i världen dåå?

Jag: Jag ska flytta till månen.

Han: En av dom sötaste tjejerna i solsystemet då?

Jag: Tack!

HAHAHAHAH

Mormor


HELU

Ska ut o möta natte nu , sen går vi till madde och jag bloggar mer ikväll , puss!♥
ledsen att det inte har varit lika bra uppdatering idag!

Godmorgon!



Sovit gott? Själv har jag faktiskt inte sovit så gott på länge! :) Fast jag vakna runt 1 av att min bror ringde mig och ville fråga om vi hade några utklädningskläder. Han skulle tydligen ha fest haha :) Men det är bra endå , jag vill ju inte sova för länge , jag kommer nog ADLRIG orka gå upp på morgonen sen...

Idag ska jag vara med madde! Hon sover här inatt. Natte kanske är med också ;) Nu ska jag bara chilla , skriver mer sen , kram på er!


gammal bild på min onepice , ska nog gå och sätta på mig den nu! :)

Mitt bloggnamn

Några av er har frågat varför jag heter sofiaenilsson. Jo , Jag heter sofia nilsson vilket är ett jätte vanligt namn. Men jag ville ha en blogg som hette som mitt namn. Och jag har 2 mellan namn. Det ena börjar på A och det lät inget bra om man skrev sofiaanilsson , eller hur? Mitt andra mellan namn är Elin. Och jag tyckte de lät bra att heta sofiaenilsson , så de var därför jag heter det ;)


följ mig gärna!

fFölj min blogg med Bloglovin

Blogresponse

Glöm inte att ni får gärna fråga något till mig på blogresponse , jag svarar på allt! ;)


Dagens låt!




Filmtips!

Ni vet den där filmen jag skulle kolla på för ett tag sen? Jag kollade på den igår och den var skit bra! Verkligen!
Jag bölade flera gånger för den är så sorlig! Jag ville bara förresten säga , jag älskar dig malin (syster)


Visste ni att..?



»Jag hatar och ta i torra tallrikar! Det är typ de värsta som finns. Äckligt ljud också..

»Jag älskar hålla på med smink och sånt! Älskar och hålla på med krämer o.s.v

»Att gå till tandläkaren hatar jag! Dom är så läskiga och det känns så äckligt när någon petar i min mun.

Naglar!

Hatar dina gula naglar för att du har målat så mycket nagellack eller bara inte tagit hand om dom? Här finns ett tips du kan göra då! :)

GÖR SÅHÄR:
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.


Jag <3 er!

Åh så bra statestik de har varit idag! Ledsen att jag inte har bloggat så mycket men jag ska förska slänga in några inlägg nu! ;) Vad har ni gjort idag? Själv har jag faktiskt inte gjort ett skit. Bara slappat , men ska ut ikvälll med några kompisar ;)


Lazy friday

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag kanske bara slappar hemma eller något sånt. Hade tänkt lägga mig i badet och bara slappa eller nåt idag! Skönt va? Kanske går ut lite ikväll , det är trots allt fredag.. Men nu ska jag ner och dricka något för jag är så sjukt törstig. Kram!


true..


Slingor

Ska snart slinga mitt systers hår. Kanske blir det några på mig också? ;) Vid 9 tiden så ska jag kolla Criminal Minds om jag hinner. Jag bloggar lite mer ikväll , puss på er sötisar!


ungefär den här outfiten hade jag idag. Lite slapp sådär :)

Tjocktröja
- Bikbok
Jeans - Cubus
Vitt linne - ginatricot

@ Madde

Sitter just nu hos madde. Ska snart dra hem. När jag kommer hem ska jag äta och sen ska jag kolla film och chilla! Puss


blunda om du vill rädda mej, för att jag drunknar i dina ögon.♥


åh så snygg!




kvällen

Jag kom hem för ungefär en timme sen. Allt har varit roligt och jag var med madde natte och becka och vi har typ inte gjort sådär jätte mycket. Däremot blev kvällen mycket värre , blev skit arg för en sak men jag tror de är lite bättre nu :) Bara hatar när folk ljuger.. Ialf jag håller på att ladda ner "Jag saknar dig". Den kommer jag nog se inatt om de är inte allt försent. Men det är de nog inte. Nu ska jag kolla på tv och bara chilla!


epoopie.com

http://epoopie.com/component/odudecard/odudecardshow/5/17

roligaste länken :)

becka har INTE tagit över min blogg , bara så ni vet! ;)

Becka is the shit

hejj! :)

jag heter becka & jag har nu tagigt över den här bloggen.

länk till min blogg-->   MIN BLOGG.



mkt fint, mkt fint...


MEN GÅ IN PÅ BLOGGEEEEEEEEN KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.

Film

Jag ska kolla på Mean girls, älskar den filmen! Jag har också köpt ben och jerry som jag åt nyss på, Cookie dought såklart. Men hann inte äta så mycket innan jag blev proppmätt , Typiskt mig! Idag ska jag nog lägga mig i badet också. Lite "tahandommigsjälvkväll" ska jag nog ha , haha :) Men kram på er!


Hårfärg

Jag vill färga typ ljusbrunt/Mörkblondt men jag vet inte riktigt om jag ska göra det. Annars gör jag nog blonda slingor i håret. Det är jätte svårt och hitta en färg som jag vill ha de som också. Det finns inga bra bilder. Men ungefär såhär, Skulle de passa mig tror ni?


Visste du att..?



»Jag är jätte bollrädd.. Jag hatar när de kommer bollar på en. Och det ska alltid lyckas hamna på mig , i ansiktet!

»Jag hatar matte! Det är det värsta ämnet som finns asså..

»Jag HATAR när folk går runt och har sina luver så dom sticker ut , fattar ni vad jag menar? Det är så sjukt irreterande så jag måste gå till varenda människa som har så och trycka ner den...


Lånade bilden från veys.blogg.se

Hopplös jag är..

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga och sen gör jag inte det... Men min kamera typ gick sönder... och jag blev jätte arg och ledsen och ville inte blogga. Ialf , här är det några bilder på jackorna jag köpte!




RSS 2.0