Hiss



Våren börjar ju komma nu. Och jag älskar det! Man kan börja ha tunna jackor och inte stora vinterjackor. Man fryser inte HELA tiden. Man kan ha massa snygga kläder och man kan ha sina älsklings skor utan att dom ska bli blöta eller att dom är helt enkelt för kalla för vintern. Och INGEN snööö!!! wihoo

Så skönt att vintern börja försvinna!


Ett litet ögonbrynsknep!

Om du tycker att det gör ont att plocka ögonbrynen, så gör det direkt efter duschen. Värmen ifrån duschen gör att hårsäckarna öppnar sig och det gör mindre ont!


Just nu

just nu sitter jag och kollar runt lite på datorn. Har svarat lite kommentarer och sånt! Är faktiskt sjukt trött idag så jag lägger mig nog tidigt kanske.. Jag såg ut som en zombie imorse och jag var trött och svullen i ögonen till klockan var typ 11..

Men nu ska jag komma på något och blogga om. P&K!


haha bildbrist..

Wow!

Statestiken gick helt plötsligt upp jätte mycket idag , men jag har knappt bloggat! Förlåt för det. Men jag har bara inte orkat hehe. Men nu ska jag kolla BB (konstigt..) men sen ska jag försöka sova annars är jag död imorgon. Puss


jag vill ha sommar nuuuuuu
igga mina ben :(

Svar:


"Är det där ditt rum?"


svar: Det var några som frågade om det där var mitt rum där jag har lagt upp en bild på ett rum med en jätte fin utsikt. Men nej det är det inte tyvärr. Jag la upp bilden för jag vill att mitt rum ska se ut så hehe. Men ja. Nu vet ni.


det här är alltså INTE mitt rum. Bilden ifrån WeHeartIt

Våååår

Idag drog vi och bowla med klassen. Sjukt skönt ute , börjar verkligen bli vår nu asså! Efter det stannade jag kvar i stan med natte. Vi gick runt lite typ. Sedan tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Känns som om jag nyss kom hem men jag kom hem vid typ 5. Kollar på bigbrother live nu. Kraaaaaaaaaaam


jag , natte och madde! hehe

BB

Nu håller jag på att kolla BB. Det är reklam just nu. Men det här är sista inlägget för idag! Ska försöka sova lite tidigare idag eftersom jag somnade rätt sent igår.. Låg och kolla tv med syster igår. Kram

Förlåt!

Förlåt! Glömde bort er för ett litet tag. Jag skrev faktiskt ett inlägg igår men när det skulle publiceras stängdes internet av och sen hann jag inte skriva om det för BB började. Men nu bloggar jag! ;)

Kändes lite segt och gå upp imorse. Första skoldagen efter lovet. Men jag hade sovmorgon så det var lite chill. Imorgon ska jag bowla med klassen på eftermiddag. Efter det är jag med madde. Nu har jag städat mitt rum för jag slängde ner alla kläder på golvet när jag letade kläder imorse.. Men jaja. P&K!


Jag älskar den här bilden haha. Jag har redan lagt upp den men jag kan inte sluta skratta åt den! Man känner igen sig så väl haha!

Ut

Hejsan! Sitter just nu ensam hemma. Gissa vad jag gör? Dunkar musik på högsta volym hihi. Ska snart ut med Becka. Ledsen över att jag nästan inte har bloggat idag. Men det kommer ;)


Gammal bild. förra vintern eller nåt. Vindögd också hahahaha


Sova snart..

Nu efter att ha skypat med becka i 5 timmar (haha) Så kanske jag borde gå och lägga mig. Måste ju vänja mig lite med att gå upp tidigt. Men ja.. Jag tror jag ska äta något innan jag går och sover , men godnatt!!


HOT OR NOT?



ett stort NOT enligt mig. Jag tycker inte dom är så snygga... Vad tycker ni?

Mitt rum

Har städat mitt rum lite grann idag. Nu har jag också tagit ner alla planscher på en vägg. Så den är helt tom och vit. Jag funderar på om jag ska kanske göra något på den väggen. Ska jag skriva ett sitat eller måla någon färg eller nåt vad tycker ni? Kanske inte göra något alls? :)


VILL HA!


Snart skola...

Hejsan! Idag har jag inga planer på något speciellt jag ska göra. Vi får väl se vad det blir. Idag är det lördag så imorgon är det sista dagen på lovet! :( Vill verkligen inte till skolan.. ialf det kommer mer inlägg senare sötisar!


Vad jag köpte i Norrköping: OBS! KASSA MOBILBILDER.



Newyorker - 75:-




Newyorker - 35:- (??!!)


H&M - 39:-

Ja det var det jag köpte. Kanske inte så jätte mycket men hittade inte så mycket fint. Om jag hittade något så var de för dyrt haha.. Dessutom är tröjorna mycket finare på! :)

Skinnjacka

Så coolt alltså. Jag satt nyss och kollade in skinnjackor och funderade om jag skulle blogga om det. Men hittade ingen snygg. Sedan går jag in på ginatricot.se för att kolla om dom har fått in nya kläder.

Gissa vad jag hittar då? En skit snygg skinnjacka!!


599:-


Fit me

Det här kan nog nästan ingen ha missat. Maybeline har gjort en ny fondation, puder och concealer, som heter Fit me. Det är reklam överallt för den här. Vet någon av er om dom är bra? Behöver en ny fondation. Den har 12 nyanser vilket är väldigt bra! Så man verkligen hittar den där rätta färgen. Eller varför inte blanda två? ;)


Bigbrother

JUST NU:


Träningsvärk


väldigt gammal bild på mig. Hello kitty strumpor wiiiiee

Hej sötisar! Idag har det varit ett jobbig dag haha. Det började med att jag försov mig..
Så vi fick ta ett senare tåg. Sedan glömmer madde sin påse i en provhytt så vi får gå av tåget och tillbaka.                                              

Sedan har jag träningsvärk vilket var skit jobbigt för att vi har gått så mycket idag. Fast endå är det rätt bra för då vet jag att jag får pytte lite större muskler hihi.                                                                                                

Jag kanske lägger upp bilder på vad jag köpte. Grejen är bara att jag inte har en kamera...                             


GE MIG!

-

ÅÅHH! ge mig denna snygga tröja NU!

Helt rätt..




Hur förväntar vi oss att barnen ska lyssna på sina föräldrar när Tarzan lever halvnaken, Askungen kommer hem vid midnatt, Pinocchio ljuger hela tiden, Aladdin är Tjuvarnas konung, Batman kör i 320 km/h, Törnrosa är lat och Snövit bor med 7 killar? Vi borde inte bli förvånade när barnen missköter sig, dom lär sig ju det ifrån sagornas värld ifrån början.

Fettisdagen

Idag är det fettisdagen! Eller säger ni fettis-dagen eller fet-tisdagen? Jag säger fettisdagen. Mamma köpte hem semlor så jag käka en. Dock äter inte jag mandelmassa så mamma köpte med vanilj kräm i. Mmmmm!


Duschen



Kom precis ut ifrån en varm mysig dusch. Nu har jag tvättat håret , smörjt in mig osv. Så nu känner jag mig jätte fräsch! Ska kanske ta lite glass eller något och lägga mig i sängen och spela lite spel på mobilen (hehe).

Visste du att..?



»Om jag sover med någon i samma säng måste jag ha ett eget täcke. Det är så mysigt o krypa ihop i ett stort täcke. Dessutom är det synd om den jag sover med om vi inte har två täcken haha.

»Jag älskar musik. Vem gör inte egentligen typ..? Haha. Hög musik ska det också vara!

»Jag tycker det är kul och sjunga men jag suger på det.. Jag har typ aldrig sjungit seriöst inför någon heller haha.


Jag och madde pratar på skype...


Godnatt!

Nu går jag och lägger mig , vill inte vakna jätte sent imorgon. Kram


Min dag

Jag vaknade , gick ut på promenad. Jag ska få benmuskler vilket leder till tjockare ben! wihoo! Efter det stanna jag hemma och kollade tv och lite sådär. Sedan städade jag marsvinsburen. Sedan var jag med karro , Martina & Lollo en liten stund. Gick hem till Karro en snabbis och sen gick jag hem och åt. Här hemma kollade jag på Mammor & Minimodeller & BB ;)

-

Norrköping!

Imorgon åker jag med Madde & Jojjo till Norrköping. Vi ska vara där och shoppa. Men jag tar typ tåget härifrån vid 11-12 så jag hinner inte blogga. Kanske lägger in något tidinställt men om jag inte gör det så vet ni varför jag inte uppdaterar!

Idag var jag med Madde. Vi gick runt lite överallt. Jag tränade ute med att springa upp o ner för en backe. Skit jobbigt haha! Har faktiskt varit väldigt duktig idag och tränat extra mycket. Vad har ni gjort idag? :)


hittade en rolig bild på mig idag. Var tvungen och tänka över näsan..

Vår/Sommar tips!



I vår/sommar tycker jag det är skit snyggt och ballt att ha ett läppstift i en ovanlig färg. (Dock kanske dom på bilden inte är så ovanliga) Liksom om man är typ osminkad och orkar inte sminka sig , och sedan ha en cool färg på läpparna. Hur snyggt blir inte de liksom? Jätte snyggt om ni frågar mig!

Hårtips!


1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4.
Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

Måndag


Försökte ta en bild just nu men jag fastnar inte på bild.. Tog en från arkivet bara.

Idag ska jag städa marsvinens bur. Ikväll träffar jag karro tror jag också. Inget mer bestämt.. Men jag ska försöka göra sportlovet lite roligare så jag ska nog ladda ner en film eller något. Förresten var jag på en promenad idag igen. Visst är jag duktig? Jag måste börja röra mig lite mer istället för att bara ligga i soffan hemma..

jag skulle inte gråta för dej, för min mascara är värd mer än dig.


Wow!

Hihi. Vad var det jag sa? Min statestik har gått uppåt väldigt idag! Jag lyckades att få lite mer läsare iallafall ;) Nu har jag kollat klart på BB och kanske ska kolla tv eller nåt. Kanske ska gå och lägga mig tidigt idag? Har inget och göra...



Min humor..








jag kan hålla på i timmar och kolla på såna här. Dom är så roliga haha

Naturligt vacker

Tomat - Effektiv mot pormaskar.

Dela en tomat på mitten och gnid in över både ansikte och hals. Låt verka i 15 minuter och skölj av med varmt vatten.




Äpple - Bra för fet hy.

Skala och riv ett äpple. Fördela över ansikte och låt verka i 20 minuter innan du sköljer av med varmt vatten.




My day!

Idag steg jag upp runt halv 12 ungefär. Jag käka frukost och sånt sedan gick jag ut på en promenad med mami! Lite halkigt ute men annars rätt varmt.  Sedan har jag städat mitt rum och ätit vofflor. Rätt slapp dag men när man har sportlov blir man otroligt lat haha ;) puss


En bild sen förr förra sommaren!

Söndag


(Skylten lånad från simonalizza.blogg.se)

Aloha! Jätte ledesen för att jag hade ju lovat er att uppdatera. Men har jag det? Nej haha
. Men nu ska jag börja uppdatera! Låter bra va? Min statestik suger också. Hoppas den går upp lite grann sen då :). Vad ska ni göra ikväll? Jag ska kolla på bigbrother kl 21:00 i tv11. Älskar reklamen på bigbrother som går. Har ni sett den?

Hejhopp!

Hej på er!. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar , jag är skit hungrig! Jag har inte ätit sen typ elva.. Iallafall, Jag ska sen gå & möta upp Victoria, sen drar vi till Madde. Jojjo och Natte kommer vara där också. P&K!


bildbrist..

Friday


True.


Minbloggärtråkig

Min blogg söger... Meeen vänta ni bara till lovet ;) MASSA uppdatering osv. Just nu har jag lite skolarbete som måste göras... Men imorgon får jag sportlov och då BAAM haha. Men ja , som sagt vänta till imorgon. Jag uppdaterar då.


sämsta bilden men skitsamma :)

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket jag betydde, medans jag vaknar upp och redan glömt dig.

Nu har jag pluggat lite grann och ska snart ner och äta något. Kanske dricka te eller nåt också för jag har ont i halsen. Vet inte riktigt vad jag egentligen ska blogga om. Min blogg är tråkigt , min vardag är också tråkigt så jag vill inte blogga om den... Kommentera gärna om ni har något förslag! (nu kommer säkert ingen kommentera haha)


Alla hjärtans dag!



Hej på er!

Glad alla ♥ dag! Har den varit bra för er? :) Än så länge har den väl varit okej. Känner mig lite ensam när mamma eller någon inte ens är hemma typ.. haha. I skolan fick vi några pepparkakor (??) jag tyckte dom borde gett något annat.. Pepparkakor är väl till jul? Jaja nu babblar jag på och inlägget blir jätte långt!.. P&K

Header

Förresten , har ni sett min nya header? Den blev sådär men jag har kvar den! :)

Vad tyckte ni?




Söndag

Hejhej.

Jag har varit lite off idag men jag har inte suttit vid datorn.
Jag vaknade rätt tidigt och sen kollade jag lite på tv. Tog en promenad med mami i skogen! Det var sjukt fint väder idag. Jätte varmt och jätte vårigt typ!

Sedan efter det färgade jag mitt hår. Ja, ni läste rätt ;) Färgen hette askblond men den blev mer ljusbrun/brun/grått. Så jag blev inte sådär jätte nöjd men vi ska slinga mitt hår så det ser mindre grått ut. Efter det har jag bara varit hemma och inte orkat göra något alls. Kollat tv och haft ångest över att det är skola imorgon. En vanlig söndag helt enkelt ;)


jätte gammal bild på mig.

fölåt

Hej på er!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något alls idag! :( Men jag kom PRECIS hem från ikano. Jag åkte med min mamma och syster.

Vi gick på rusta o spruta ner oss med parfymer och sen gick vi på maxi och åt allt som gick och provsmaka t.ex choklad , chips och kycklinggryta.. haha! Gissa vad jag har köpt nu då..? Ni får se ikväll hoppas jag. P&K!


gammal bild sen i sommras.

Länkbyte

Har länkbyte med denna söta tjej! kolla in hennes blogg! (klicka på bilden)


Nu drar jag.

Nu drar jag. Jag bloggar mer ikväll! puss

visste ni att..?




»Eftersom att jag är så sjukt lång, vill jag bli modell så jag kan vara stolt för det för en gång skull typ..

»Jag har typ alltid kalla händer.. Jag kom hem runt halv fyra idag och jag har fortfarande jätte kalla händer.

»Jag tycker skolan är typ det tråkigaste som finns. Förutom alla vänner man har i skolan!♥


igga mitt stökiga rum haha.

it´s friday!!

Hejhej, halv sju ska jag till madde o kolla film , som jag skrev förut. Men först ska jag äta. Vad ska ni göra ikväll?

Jag tycker det skönaste med fredagen är att man vet att man har en hel helg framför sig och att man får äntligen sova ut på morgonen!! ;)


Alena Shishkova

Hon är så otroligt vacker! Men hon har ju såklart plastikopererat sig..

-

Skillnaden mellan killar och tjejer..

Säger inte att alla killar är såhär. Men dom flesta..


Min helg!



Fredag:
Tjejkväll! Massa skräckfilmer och godis. myyyyyyyyyysigt

Lördag: Inget besämt. Förmodligen stan!

Söndag: Chilla , duscha osv. Kanske lite plugg..!


Sminktips! - För läpparna!

Hur får jag mina läppar att se fylligare ut?
SVAR:
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett riktigt glansigt läppglans i mitten på din underläpp.

Hur får jag läppglanset att sitta bättre och längre?
SVAR:
För att ge ditt läppglans lite längre hållbarhet: grunda först med ett läppbalsam som innehåller vax.

Hur undviker jag äckliga läppstiftsmärken på glaset?
SVAR:
Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker.



KÄLLA

Ginatricot.se

Gina har fått massor av snygga kläder. Här är några av dom! känner att jag blir så sugen på att gå på stan i helgen och shoppa massor! Men liksom kolla bara vad snygga!

- -

Ny header på G

Ville bara att ni skulle veta att det är en ny header på G. Ifall ni undrar varför jag har en gammal header. Men som sagt det kommer en ny header och den kommer säkert vara grym!!


too lazy


Åh älskar den här bilden. visst är den cool?


Hej på er. Sitter hemma just nu och pluggar lite grann. Ledsen att jag inte skrev igår men jag var helt enkelt för lat för att blogga. Jag orkade inte liksom.. Men ja.. Jag ska försöka lägga in lite tidställa inlägg och sånt ikväll. Bra va? ;) puss

fiiint håår


Jag vill ha fint hår..!

Don´t let people bring you down.




Herregud vad underbar låt asså!♥


Börjar blogga igen..!


Hej sötnosar!

Jag börjar blogga igen. Bra va? ;) Det enda som ska bli en ny grej är att jag ska blogga när jag vill och om vad jag vill. För annars blir det sån press av allting liksom. För ett tag sen hade vi mycket plugg och sånt och jag kände mig tvungen och blogga. Men som sagt , jag bloggar när jag vill. Så de kan vara lite upp o ner med uppdateringen men ni får stå ut.

RSS 2.0