Få dröm hår!

Gå till din frisör

En bra klippning gör underverk för ditt hår. Kom ihåg att toppa ditt hår så ofta som det behövs (ca var 6-8 vecka brukar vara lagom om du har ett långt hår) för att motverka trasigt hår och kluvna toppar. Det är många som tror att håret blir längre om man låter bli att toppa, men så är det inte utan tvärtom. Toppar du inte ditt hår så äter det upp sig självt och det blir absolut inte längre.

Använd ett bra schampoo och balsam

Ta hjälp av din frisör att välja ut produkter som passar just dig. Känner du att du har ett riktigt skadat hår som behöver ordentligt med omtanke brukar jag rekommendera Caritas schampoo och balsam ur Radiance serien - de gör underverk för ditt hår. Försök även att inte tvätta håret varje dag, det brukar räcka med varannan eller var tredje dag.

Inpackning!

Glöm för all del i världen inte bort att använda inpackning minst en gång i veckan. Detta gör du för att reparera ditt hår på djupet och samtidigt ge det en riktig fuktbooster. Låt gärna inpackningen verka en stund, ibland kan du till och med sova med den. Caritas Radiance balsamfungerar även som inpackning, hur bra som helst.

Använd silkesdroppar

Silket har en otrolig förmåga att kapsla in fukt i håret, samtidigt som det reparerar håligheter och ger ditt hår en fantastisk lyster och glans.

Var sparsam med värme

Använd så lite värme som möjligt på ditt hår, och låt det vila helt och hållet ibland från plattänger och fönar. När du däremot använder dig utav dessa så kom ihåg att alltid använda ett värmeskydd tillsammans med det. CHI Shining Infusion från Farouk innehåller även det silke och gör ditt hår blankt och lent.

 



Kommentarer
Postat av: -MHANNAS.BLOGG.SE-

sho hoppas du haft en bra dag :)

2011-11-21 @ 19:05:24
URL: http://mhannas.blogg.se/
Postat av: MISS ALICIA

Hej!



I nätbutiken missalicia.se hittar du accessoarer för dig och ditt hem. Perfekt för julklappsshoppingen!



Vänliga hälsningar,

Miss Alicia



PS. På söndag börjar en adventskalender på vår Facebooksida! Gilla sidan för att kunna delta:

http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702

2011-11-21 @ 19:26:53
URL: http://missalicia.se
Postat av: Klara ♥ ^-^ [FOTOBLOGG]

Hej där!

Fin blogg du har! ^^

Lust att kolla in min, bloglovin' byte kanske?

Kram Klara! ♥

2011-11-22 @ 14:14:01
URL: http://klarafotograferar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0